בית חד קומתי, שנבנה בשיטות ברות קיימא (ירוקות) על מנת לשמר אנרגיה

טרמית. 

איוורור הבית באמצעות פתחים רחבים, במיקומים שמאפשרים זרימת אויר. בנוסף לכך, החדרת אור טבעי לבית על ידי חלונות עץ רחבים ויפיפים שמשרים אוירה ביתית וחמה.

הבית מצוי בהרחבת מגורים בקיבוץ. למרות צפיפות השכונה- הפניית הבית נעשתה אל החלק הפתוח שצופה אל נוף ייחודי - הטבע העוטף את הקיבוץ.

הבית תוכנן בצורת H וכך כאשר נכנסים אל הבית, המבט מופנה באופן ישיר אל החוץ באמצעות חלון רחב.

הפרדה בין אזור הסלון לחדרי השינה וחיבור השניים על ידי פינת משפחה  להתכנסות משפחתית, למשחק וקריאת ספרים.

בחירת חומרי הבניה לבית היתה אך ורק למוצרים טבעיים - בלוק האמפקריט, טיח סיד, חלונות עץ, רצפת עץ.

קיבוץ מגל

שטח מגרש: 450 מ״ר

שטח בנוי: 160 מ״ר

2020

צרו קשר
  • Grey LinkedIn Icon

© 2016, כל הזכויות שמורות ל Shilgi Architect

shilgiarch.com ,מיכל שלגי אדריכלית